NOS: Nederlands zilver en brons op 100 meter bij WK para-atletiek

door | nov 12, 2019 | NL: 2019, NL: Media | 0 Reacties

Toen ik op de 100 meter Brons behaalde achter Marlène gaf zij een goed interview over haar (en een heel klein beetje mijn) prestatie. Voor mij was het een mooi afsluitend nummer van dit toernooi en zoals Marlène ook benoemt, “Het was enorm leerzaam.”

“Marlène van Gansewinkel heeft bij de wereldkampioenschappen para-atletiek in Dubai haar tweede zilveren medaille veroverd. Ze werd tweede op de 100 meter (T64-klasse) en het brons was voor een andere Nederlandse, Kimberly Alkemade.”

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees mijn andere posts

Para-atlete Kimberly Alkemade uit Den Bosch bracht stap voor stap haar weegschaal in balans: ‘Ik moest mijn pijn en verdriet aankijken’

Para-atlete Kimberly Alkemade uit Den Bosch bracht stap voor stap haar weegschaal in balans: ‘Ik moest mijn pijn en verdriet aankijken’

Dat ze een beenprothese heeft, weerhield Kimberly Alkemade (32) er niet van een helende wandeltocht naar Santiago de Compostela te maken. De Bossche sprintster liet zware ballast achter en werkt met rust in hoofd en lijf toe naar de WK para-atletiek (komende zomer) en Paralympics (zomer 2024) in Parijs.

Lees meer